Victorie italiană: CFR Cluj-Rapid 1-0

Venind după seara unui El Clasico extraterestru, meciul a pornit din start cu un dezavantaj, pe care a reușit să-l recupereze prin miză. Cele două echipe feroviare erau chemate să decidă felul în care va continua lupta pentru titlu.
Verdictul a fost dat abia în minutul 77 prin șutul demn de amintitul derby spaniol al lui Gabi Mureșan, care l-a executat pe Bornescu și a dus CFR-ul, cel puțin pentru o zi, la șase puncte de urmăritoarele Vaslui și Steaua. Până la acest deznodământ, povestea meciului a cuprins un echilibru în prima repriză, Rapidul fiind, totuși, mai proaspătă și mai periculoasă. Au ieșit în evidență Ioniță de la Rapid și Tony de la CFR.
A doua repriză a adus un CFR mai hotărât, capabil să facă pasul spre victorie. Și, cum se întâmplă în fotbal, inevitabilul s-a produs, după ce anterior CFR-ul a expediat câteva șuturi prin Bud, remarcatul reprizei a doua. Rapid a ratat în ultimele secunde ale meciului o ocazie monumentală, prin Herea, mingea lovind de două ori bara.
Din meci mai rămân, pe lângă șutul lui Mureșan, aplauzele publicului adresate lui Ioan Andone de către spectatorii clujeni, atitudine care ne apropie de El Clasico.


 Moment de reculegere în memoria victimelor de la Smolensk

Suporteri ceferiști


Tony
Golul lui Gabi Mureșan

Andone răspunde aplauzelor fanilor clujeni



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Stonehenge de Maramureş-brand cultural

Copil în comunism

Interviu: Laurenţiu Bădicioiu: Un festival internaţional de poezie şi epigrame are succes într-o lume manipulată şi manipulantă