sâmbătă, 8 octombrie 2011

Scorpions la Cluj. Conferință de presă (FOTO ȘI VIDEO)





7 octombrie 2011. În sala de conferințe a Hotelului City Plaza din Cluj a descins o parte însemnată a istoriei muzicii rock, Scorpions. Klaus Meine, Rudolf Schenker, Matthias Jabs, James Kottak si Pavel Maciwoda au răspuns relaxat întrebărilor jurnaliștilor români, care au fost interesați de geneza hitului Wind of change, de cariera pe care ar urma-o copiii starurilor, de părerea artiștilor despre Cluj, numit, în germană, Klausenburg de unul dintre ziariștii din sală, și de așteptările pe care le au de la concertul de inaugurare. 
Cel mai vorbăreț dintre Scorpioni a fost Klaus Meine, cu nelipsiții ochelari de soare și cu basca tradițională, care a relatat faptul că melodia Wind of change s-a născut într-o seară moscovită, din anul 1988, când membrii formației au simțit schimbarea inevitabilă ce avea să se producă peste puțin timp. Cântec care a marcat destinul unei generații, Wind of change va rămâne probabil imnul tuturor revoluțiilor, asigurând, totuși, trupei germane clasicizarea.
Conștienți că au ajuns în ținutul lui Dracula, membrii formației Scorpions se așteaptă la un veritabil uragan (rock like a hurricane) la Marea Deschidere a Cluj Arena de azi.






















Niciun comentariu: