marți, 18 octombrie 2011

Toți suntem bloggeri?


Seara de gală de la Cluj Arena, din 8 octombrie, avea să-mi aducă, pe lângă invitația primită de la domnul DanOlteanu, o întâmplare cu tâlc, care arată condiția bloggerului român în 2011.
După întâlnirea de la Euphoria, am plecat, mai mult sau mai puțin grupați, spre stadion. Acolo a trebuit să ne descurcăm fiecare pe cont propriu cu intrarea, rătăcindu-mă, în cele din urmă, de ceilalți.
 Ajung la o poartă de la tribuna a II-a, un tânăr mă percheziționează cu zel, făcându-și datoria. Vede rucsacul, îi spun că e un aparat de fotografiat și că aș avea dreptul să-l introduc, deoarece sunt blogger oficial al evenimentului. Tânărul mă privește suspicios și mă trimite spre un altul, rostind cu jumătate de gură: Domnu e blogăr. Așa de încet a spus sau era gălăgie acolo, nu-mi dau seama, că al doilea tânăr de la intrare a întrebat  nedumerit: Ce e?. Blogăr, a răspuns  răstit primul, în așa fel încât a auzit toată lumea adunată în zonă. La auzul acestui cuvânt, o doamnă din dreapta mea, care urma să fie percheziționată, le-a zâmbit complice însoțitorilor ei și s-a adresat unuia dintre tinerii cerberi de la tribuna a II-a: Blogăr? Toți suntem blogări..., nemulțumită că nu poate intra cu aparatul foto. Iar zîmbetul i s-a prelungit într-un râs aproape disprețuitor.
             

Un comentariu:

Jteph247 spunea...

Ooo da. Eu l-am spus că sunt cu presa şi bineînţeles am avut vreo 2 reacţii asemănătoare :). Cu toţii suntem din presă.