Zâmbetul din cutia de pantofi: Shoebox

Câţiva oameni cu suflet se ocupă de câteva zile cu răspândirea unei idei simple în mediul online. Ea poartă numele de shoebox.ro şi se află la a cincea ediţie.

Pentru a o pune în practică, ai nevoie  doar de o cutie goală de pantofi (corpul si capacul), hârtie de împachetat cadouri, o banală foarfecă, bani, dacă vrei să cumperi, sau timp, dacă vrei să alegi din casă lucrurile pe care urmează să le aşezi frumos în cutia de pantofi.

Apoi, dacă ai trecut de acest nivel, umpli cutia cu lucrurile care ţi se par utile pentru un copil mai puţin înstărit, care aşteaptă cu emoţie sărbătorile Crăciunului. Trebuie ca lucrurile alese să ţină cont de sexul copiilor şi de vârsta acestora, cuprinsă între 2 şi 18 ani.

După ce ai terminat şi această acţiune, duci cutia la unul dintre centrele de colectare, a căror listă o găseşti aici. Termenul limită al campaniei este 21 decembrie 2011, ora 18.00.

Sursa foto: Shoebox 2010
În mod sigur, cutia de pantofi pe care o vei dărui din suflet se va transforma într-un zâmbet inocent.

Instrucţiunile detaliate ale paşilor pe care trebuie să-i urmezi se află aici, completate cu un filmuleţ sugestiv.

E timpul să cauţi o cutie goală de pantofi, să citeşti cu atenţie instrucţiunile campaniei şi să o umpli cu suflet!

Comentarii

Loredana a spus…
Foarte frumoasa initiativa.
Anul trecut toti copiii de la gradinita fetitei mele s-au straduit sa adune lucrusoare pentru umplerea cutiilor de pantofi.
Dan CIULEA a spus…
merci de promovarea mesajului!
Ioan Ivaşcu a spus…
@Dan Ciulea: Cu plăcere.
Ioan Ivaşcu a spus…
@Loredana: intr-adevar initiativa merita promovata
Valentin Vesa a spus…
Multumesc pentru promovare. Ti-am raspuns si la email. Apreciz. Desi fac asta pe langa job-ul de zi cu zi (care de asemenea e foarte solicitant ca timp), pot sa spun ca e o onoare si o bucurie pntru mine sa stau sa descopar noi si noi mentionari pe bloguri si situri, ale Campaniei ShoeBox.
Va multumesc tuturor in numele copiilor care se vor bucura de ce v-a pus Dumnezeu pe inima sa daruiti.
Ioan Ivaşcu a spus…
@BrokerCheapest: Cu placere

Postări populare de pe acest blog

Stonehenge de Maramureş-brand cultural

Copil în comunism

Interviu: Laurenţiu Bădicioiu: Un festival internaţional de poezie şi epigrame are succes într-o lume manipulată şi manipulantă