Petrecerea jurnaliştilor şi bloggerilor, Cluj, #jbpartycluj

Joi, 15 decembrie 2011, a avut loc la sediul Godfather's Cafe prima sesiune de lucru a #jbpartycluj, Petrecerea de Crăciun a jurnaliştilor şi a bloggerilor din Cluj-Napoca

Juriul a înmânat tovăraşului Mihai Labo, în unanimitate, locul I la concursul de karaoke şi i-a mulţumit călduros pentru contribuţia adusă la înfăptuirea politicii partidului şi statului de făurire a societăţii muzicale multilateral dezvoltate în patria noastră.

Aceste festivităţi dansante şi cantante vin să încununeze o activitate de un an în rândurile mişcării jurnalistico-bloggeristice clujene.

Un cuvânt emoţionant, plin de căldură şi preţuire li se cuvine tovarăşilor Dan Olteanu şi Tiberiu Fărcaş, organizatorii acestui eveniment de reconciliere între presă şi bloggeri.

Într-o atmosferă de caldă preţuire tovărăşească, sărbătoriţii şi-au făcut urări de viaţă lungă şi de trafic ridicat, sănătate, putere de muncă şi noi succesuri în activităţile lor.

Fotografii de la această sesiune de lucru se găsesc aici, iar reacţii aici şi aici.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Stonehenge de Maramureş-brand cultural

Copil în comunism

Interviu: Laurenţiu Bădicioiu: Un festival internaţional de poezie şi epigrame are succes într-o lume manipulată şi manipulantă