Cine e acest Raul? Cine e acest Ilie?

Moş Raul le-a pus steliştilor trei puncte în ghete
Sursa foto: gsp.ro
Steaua a renăscut chiar în Ştefan cel Mare, graţie unui lider, Dinamo,  care a dormit în ghetele lustruite pentru Moş, cu jucători apatici, în aşteptarea vacanţei de iarnă, la lumina şemineelor, după ce şi-au luat primele pentru locul întâi.

Derby-ul a fost umbra marilor meciuri din trecut, dar a adus în luminile rampei două revelaţii: Raul Rusescu şi Ilie Stan.

Pentru că nu au fost cuminţi, moş Raul, Rusescu, le-a răsturnat dinamoviştilor scorul, la doar un minut de la penalty-ul transformat de Marius, care le părea atunci dinamoviştilor moş, Niculae


Şi apoi, în a doua repriză, acelaşi Raul, renăscut dintre ruinele Urziceniului, a rostogolit cu fineţe mingea în plasa mai mult decât absentului Bălgrădean. Mihai Costea a  încununat căderea de pe cai mari a câinilor roşii, care au fost victimele unei inexplicabile neputinţe.

A urmat o luptă surdă a unui Dinamo resemnat cu o Stea aşezată foarte bine în teren de un atrenor subestimat, Ilie Stan. Steaua a adormit vigilenţa dinamovistă, poate datorită experienţei superioare din Europa League, venind după un meci tare cu Schalke. Lui Ilie Stan, cel considerat doar un substitut temporar, i se datorează victoriile cu Maccabi şi cu Dinamo. Ilie Stan a transmis Stelei o doză considerabilă de entuziasm de care nimeni nu-l credea în stare. 

Din păcate, ca de fiecare dată, fair-play-ul a rămas doar între graniţele celor 90 de minute, atât înainte, cât şi după partidă conducătorii celor două foste mari echipe preferând înjurătura groasă tăcerii filosofice. Au anticipat meciul prin onomatopee stridente şi au sărbătorit victoria printr-un mieunat patologic, sub privirile pline de salivă ale moderatorilor. 


Dar, spre fericirea steliştilor victorioşi, mai sunt şi alte canale TV, iar chiar acum, la câteva minute după meci, pe TVR 1, la valoroasa emisiune Replay se difuzează un captivant documentar despre numărul 7, Marius Lăcătuş.

Comentarii

admin a spus…
''eu fac intodeanua ce spne patronul''- asta-i ile stan. declaratie data dupa gloria buzau-farul
Football Center a spus…
Adevărat grăiţi. Ilie Stan se dovedeşte a fi un antrenor bun. Conducătorii celor două cluburi au rămas la stadiul de primate, din păcate.
Ioan Ivaşcu a spus…
@Buzuc Marius: omul se mai poate schimba. cel putin asa cred. oricum, i-a asezat bine in teren pe stelisti aseara si, mai mult decat atat, le-a redat entuziasmul. nu poti nega faptul ca Ilie Stan este un stelist veritabil. toate cele bune.
Ioan Ivaşcu a spus…
@Football Center: Pentru sănătatea ta mintală, e bine să te uiţi doar la meci, nu şi la bălăcăreala aferentă.
Football Center a spus…
Cam asa fac. Dar stiti cum e, pe toate canalele si toate site-urile dai te retardatii astia mintali, deseori fara sa vrei.

Postări populare de pe acest blog

Stonehenge de Maramureş-brand cultural

Copil în comunism

Interviu: Laurenţiu Bădicioiu: Un festival internaţional de poezie şi epigrame are succes într-o lume manipulată şi manipulantă